DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Automatiseret stansning

Hos Hosta Industries A/S har vi to muligheder for automatiseret stansning. Begge processer kræver en relativt stor volumen og en lidt længere tidshorisont, end eksempelvis laserskæring og revolverstansning

Den første metode er en 400-ton presse med automatisk fremføring. Her investerer man i et følgesnitsværktøj, der monteres i pressen. Materialerne fødes automatisk fra en coil (materialerulle), og processen kan køre ubemandet med et meget højt output. Der er i denne proces også mulighed for at foretage bearbejdning i materialet, så man, alt efter emnets udformning, kan få et færdigt emne ud af en fuldautomatisk proces. 

Den anden automatiserede metode er en traditionel excenterstanser med en påbygget robot fra Universal Robots. Denne løsning udmærker sig ved at automatisere en ensartet bevægelse. Hvis der er behov for en ekstra bearbejdning efter eksempelvis laserskæring eller automatiseret stansning, har vi mulighed for at indstille maskinen hertil. Det kunne for eksempel være et ekstra buk. 

Kontakt os, hvis du har behov for yderligere information, så finder vi den helt rigtige løsning til dine emner.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson