DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

CNC-bearbejdning

Den CNC-spåntagende afdeling hos Hosta Industries A/S er et supplement til alle vores øvrige ydelser. Bearbejdning af emner, som f.eks. gevindskæring og andre specielle bearbejdninger, indgår ofte som en mindre del af et færdigt emne. Derfor er CNC-afdelingen et vigtigt element, der gør, at Hostas kunder kan få et samlet produkt hos én leverandør og endda med kort leveringstid.

Hos Hosta har vi CNC-drejning og CNC-fræsning. Til større serier har vi mulighed for at automatisere CNC-fræsningen ved at udføre produktionen i vores robotcelle. Derudover har vores CNC-afdeling også mulighed for manuel bearbejdning af emner. 

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson