DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

CNC-bearbejdning

Den CNC-spåntagende afdeling hos Hosta Industries A/S er et supplement til alle vores øvrige ydelser. Bearbejdning af emner, som f.eks. gevindskæring og andre specielle bearbejdninger, indgår ofte som en mindre del af et færdigt emne. Derfor er CNC-afdelingen et vigtigt element, der gør, at Hostas kunder kan få et samlet produkt hos én leverandør og endda med kort leveringstid.

Hos Hosta har vi CNC-drejning og CNC-fræsning. Til større serier har vi mulighed for at automatisere CNC-fræsningen ved at udføre produktionen i vores robotcelle. Derudover har vores CNC-afdeling også mulighed for manuel bearbejdning af emner. 

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson