DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Excenterbukning

Bukning i faste værktøjer, både manuelt og med robot, er en yderst konkurrencedygtig proces, idet man her kan udføre flere buk på én gang. Hos Hosta Industries A/S har vi mulighed for at opbygge bukkeværktøjer til en konkurrencedygtig pris og dermed sikre, at dine emner bliver produceret til den lavest mulige enhedsomkostning. 

Excenterpressen udmærker sig ved en meget lav maskinomkostning, og samtidig opnår du højt output og stor ensartethed, da der benyttes faste værktøjer i processen. Vi har ligeledes mulighed for at producere med lave lønomkostninger, idet der er tale om en automatiseret robotløsning ved en presse (Universal Robots).

Lad os sammen finde den optimale løsning til dine emner og dit behov.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson