DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Excenterbukning

Bukning i faste værktøjer, både manuelt og med robot, er en yderst konkurrencedygtig proces, idet man her kan udføre flere buk på én gang. Hos Hosta Industries A/S har vi mulighed for at opbygge bukkeværktøjer til en konkurrencedygtig pris og dermed sikre, at dine emner bliver produceret til den lavest mulige enhedsomkostning. 

Excenterpressen udmærker sig ved en meget lav maskinomkostning, og samtidig opnår du højt output og stor ensartethed, da der benyttes faste værktøjer i processen. Vi har ligeledes mulighed for at producere med lave lønomkostninger, idet der er tale om en automatiseret robotløsning ved en presse (Universal Robots).

Lad os sammen finde den optimale løsning til dine emner og dit behov.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson