DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Excenterstansning

Excenterstansning, eller stansning med manuel fremføring, giver også god mulighed for et højt output og lave enhedsomkostninger. Mulighederne er stort set de samme som med automatisk fremføring, og man kan, ved hjælp af et følgesnitsværktøj, indbygge flere processer. Ved excenterstansning med manuel fremføring er der typisk tale om mindre volumen på enten emner eller materialeforbrug, ligesom værktøjsinvesteringerne er lavere. 

Find inspiration i vores galleri, eller kontakt vores personale, så finder vi den helt rigtige løsning til netop din produktion.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson