DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Velkommen til Hosta Industries

Hosta Industries A/S er 100% underleverandør uden egenproduktion.

Derfor kan vi fokusere på Deres produktion af emner - døgnet rundt. Vi har en maskinpark og en medarbejderstab, som kan gøre en forskel for Dem. Dermed er Hosta Industries A/S en attraktiv samarbejdspartner inden for metalbearbejdning, kantpresning, spåntagning, rørskæring og meget mere.

læs mere

Vi har brugt Hosta Industries A/S som leverandør i mange år. Hosta Industries A/S har altid været fleksibel og er altid parat til at yde det der skal til for at vi kommer i mål med opgaverne til den aftalte tid. Hosta Industries A/S er tilmed konkurrencedygtig i forhold til alternative leverandører. 

Jens Pedersen, Partner, PJ Production

Digel Tek er en Norsk baseret underleverandør og vi bruger Hosta Industries A/S når der skal fremstilles produkter der er udenfor vores kernekompetence. Hosta Industries A/S har vist sig gang på gang at have en top kvalitet og præcise leveringer. Hosta Industries A/S er vores fortrukne samarbejdspartner indenfor rørlaserskæring og er yderst konkurrencedygtig i forhold til vores Norske leverandører. 

 Trond Tuvstein, Indkøb, Digel Tek (Norge)

Hosta er altid hurtige til at komme tilbage med tilbud på forespørgelser og deres leveringstider kan man stole på” ”En meget troværdig leverandør

John Christensen, indkøber, A/S J. Petersens Beslagfabrik

Hosta är en mångsidig leverantör som har egen verktygstillverkning, som de kombinerar med traditionell plåtverkstad. En del av mångsidigheten är också rörlaserskärningen. Det gör att Hosta är en passande leverantör för oss, då stor funktionalitet ryms in under ett relativt litet tak, vars verksamhet genomsyras av personligt engagemang och god flexibilitet

Lukas Olsson, Indkøber, BT Products AB

På baggrund af vores, ofte simple håndskitser, er Hosta altid hurtig med et tilbud. Ved ordre, er samarbejdet omkring Hostas optegning og tilretning af vores håndskitser, præcist og hurtigt.Hosta har altid leveret hurtigt, så OPS har kunnet aflevere den færdige konstruktion til tiden.

Klaus Petersen, Projektleder,  Oscar Petersen & Søn A/S.

Jeg har brugt Hostas mangeårige kompetencer indenfor fremstilling af stål komponenter til at optimere konstruktionen af et kundeprodukt. Resultatet efter en lang konstruktionsfase, med mange prototyper og nulserier, er at vi har et trimmet produkt der både er af top kvalitet men også yderst konkurrencedygtigt. Hostas personale har i gennem hele processen været en god sparringspartner og jeg vil næste gang jeg har et lignende projekt kontakte Hosta igen. 

Claus Valsted Petersen, ejer og konstruktør, MAXARS A/S

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson