DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Just in time-leverancer

Når kunder indgår et lagsigtet samarbejde eller partnerskab med Hosta, er der mulighed for at tilrette de interne processer, så vi minimerer lagerbindingen hos kunden, men også hos Hosta. Vi har mange års erfaring  med just in time-leverancer til kunder, der ligesom Hosta arbejder med LEAN eller Toyota Production System. 

Ved et tæt samarbejde på dette område er udbyttet stort for begge parter. Hosta har mulighed for løbende at justere kapaciteten, og kunden har sikkerhed for, at produkterne er tilgængelige i det aftræk, der er behov for.

Kontakt os for at høre mere om muligheden for just in time-leverancer.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson