DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Målsætning

Den overordnede målsætning hos Hosta Industries A/S er at opretholde vor status som tæt og loyal samarbejds- og forretningspartner for virksomhedens kunder. I den forbindelse ønsker vi at sikre overholdelse af såvel kvalitets- som miljøkrav fra kunder og myndigheder på ansvarsfuld vis.

Hosta Industries arbejder ud fra følgende rådgivningsprincipper

”Oppe-fra-og-ned og ude-fra-og-ind”

Vi forfølger målrettet ledelsens opdrag samt tænker og skræddersyer forandringer med udgangspunkt i kunde- og bundlinje effekt.

 

”Dyb forretningsindsigt”

Vi tror ikke på standardkoncepter, men baserer vores rådgivning på velfunderede forretningsprincipper, faglig forståelse for virksomhedens DNA samt trænede salgs- og produktionsfærdigheder, og vi kaster os ikke ud i noget, vi ikke ved noget om.

 

”Gode underleverandøroplevelser”

Vi er erfarne personer i komplekse problemstillinger med lyst og vilje i løsningen og leverancen.

 

”Nytænkning og modspil”

Vi udfordrer gerne vores kunder, tager ikke tingene for givet og søger gerne nye veje for at få løst aktuelle problemer eller sat en ny højere standard for branchens performance

Vi har en stærk platform med fokus på at skabe resultater med de ydelser vi har allerede nu.

 

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson