DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Montage

Hosta tilbyder montage i flere niveauer. Det kan være montage af enkeltdele eller flere elementer. Ønsker kunden et produkt pakket og emballeret, så det er klar til forbrugeren – nærmest ligesom et IKEA-samlesæt – så håndterer vi også det. 

Vi har desuden erfaring med enhedsmontage, emballeret og leveret på kundens site. Håndteringen af indkøbene til den bagvedliggende montage tager vi os også gerne af. 

Vi udfører montage af høj kvalitet og med stor professionalisme, og vores produktionssystem håndterer alt, lige fra ordremodtagelse til varelevering. 

Kontakt os, så vi sammen kan finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson