DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Overfladebehandling

Hosta Industries A/S samarbejder med nogle af Danmarks førende inden for overfladebehandling. Derved er Deres virksomhed sikker på at få leveret det færdige produkt klar til montage, eller pakket og klar til slutbrugeren.

Hosta Industries A/S opererer som totalleverandør, hvor vi påtager os ansvaret for samtlige processer frem til det færdige resultat.

Som totalleverandør har Hosta Industries A/S et tæt samarbejde med kunden og tilbyder dialog allerede i udviklingsfasen. Vore samarbejdspartnere besidder stor ekspertise inden for overfladebehandling.  Alle arbejder med den nyeste teknologi og maskinpark.
  
Hosta Industries A/S har den nødvendige ekspertise til at styre logistikken og er derfor velkvalificeret til at påtage sig outsourcede opgaver.

Så skal Deres emne have en overfladebehandling efter endt arbejde, så søger vi også for det. Således at De kun skal henvende til Hosta Industries A/S, kontakt os allerede i dag.

Hosta Industries A/S samarbejder bl.a med:

  • Midtjysk Pulverlakering ApS
  • Industrilakering A/S
  • Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S
  • Bjerringbro Fornikling A/S
  • JAI-O Overfladebehandling A/S

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson