DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Overfladebehandling

Hosta Industries A/S samarbejder med nogle af Danmarks førende inden for overfladebehandling. Derved er Deres virksomhed sikker på at få leveret det færdige produkt klar til montage, eller pakket og klar til slutbrugeren.

Hosta Industries A/S opererer som totalleverandør, hvor vi påtager os ansvaret for samtlige processer frem til det færdige resultat.

Som totalleverandør har Hosta Industries A/S et tæt samarbejde med kunden og tilbyder dialog allerede i udviklingsfasen. Vore samarbejdspartnere besidder stor ekspertise inden for overfladebehandling.  Alle arbejder med den nyeste teknologi og maskinpark.
  
Hosta Industries A/S har den nødvendige ekspertise til at styre logistikken og er derfor velkvalificeret til at påtage sig outsourcede opgaver.

Så skal Deres emne have en overfladebehandling efter endt arbejde, så søger vi også for det. Således at De kun skal henvende til Hosta Industries A/S, kontakt os allerede i dag.

Hosta Industries A/S samarbejder bl.a med:

  • Midtjysk Pulverlakering ApS
  • Industrilakering A/S
  • Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S
  • Bjerringbro Fornikling A/S
  • JAI-O Overfladebehandling A/S

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson