DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Pladebearbejdning

Pladebearbejdning (se også Tyndpladebearbejdning) er en af spidskompetencerne hos Hosta Industries A/S, og vi klarer alle former for pladebearbejdning, lige fra skæring i plade eller rør til stansning samt kantbukning og svejsning.
Vi fremstiller alt – lige fra store serier til enkeltdele og lige fra klipning og laserskæring til bukning og svejsning. Vi er meget fleksible og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vores set-up er fleksibelt, præcist og hurtigt at omstille, så det passer nøjagtigt til den opgave, der ønskes udført. Med en topmoderne maskinpark er vi en stabil og effektiv partner, der også fungerer som underleverandør til andre virksomheder.


I samarbejde med kunden vælger vi den helt rigtige løsning, hvad enten det er revolverstansning eller laserskæring, og vi leverer til tiden og i høj kvalitet. Kontakt os for at høre mere.

Hosta Industries A/S fremstiller dele i alle udformninger. Læs også om tyndplade bearbejdning her.

 

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson