DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Pladebearbejdning

Pladebearbejdning (se også Tyndpladebearbejdning) er en af spidskompetencerne hos Hosta Industries A/S, og vi klarer alle former for pladebearbejdning, lige fra skæring i plade eller rør til stansning samt kantbukning og svejsning.
Vi fremstiller alt – lige fra store serier til enkeltdele og lige fra klipning og laserskæring til bukning og svejsning. Vi er meget fleksible og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vores set-up er fleksibelt, præcist og hurtigt at omstille, så det passer nøjagtigt til den opgave, der ønskes udført. Med en topmoderne maskinpark er vi en stabil og effektiv partner, der også fungerer som underleverandør til andre virksomheder.


I samarbejde med kunden vælger vi den helt rigtige løsning, hvad enten det er revolverstansning eller laserskæring, og vi leverer til tiden og i høj kvalitet. Kontakt os for at høre mere.

Hosta Industries A/S fremstiller dele i alle udformninger. Læs også om tyndplade bearbejdning her.

 

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson