DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Pladelaserskæring

Hosta Industries A/S tilbyder alt inden for pladebearbejdning – fra idé til færdigt produkt. Vi har fire avancerede laserskæremaskiner, der sætter os i stand til at skære i alle gængse materialer og tykkelser – i stål op til 25 mm rustfast stål og 30 mm alm. stål.

Vi skærer og bearbejder alle typer pladeemner og har et stort pladelager med flere stålkvaliteter. Det giver hurtige gennemløbstider og korte leveringstider.

Vores laserskæremaskiner er frit tilgængelige fra tre sider, hvilket gør det let at placere pladerne. Maskinerne er desuden forsynet med pallettevekslere for optimal effektivitet – og såkaldte byloadere.

Læs om laserskæring generelt.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson