DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Pladelaserskæring

Hosta Industries A/S tilbyder alt inden for pladebearbejdning – fra idé til færdigt produkt. Vi har fire avancerede laserskæremaskiner, der sætter os i stand til at skære i alle gængse materialer og tykkelser – i stål op til 25 mm rustfast stål og 30 mm alm. stål.

Vi skærer og bearbejder alle typer pladeemner og har et stort pladelager med flere stålkvaliteter. Det giver hurtige gennemløbstider og korte leveringstider.

Vores laserskæremaskiner er frit tilgængelige fra tre sider, hvilket gør det let at placere pladerne. Maskinerne er desuden forsynet med pallettevekslere for optimal effektivitet – og såkaldte byloadere.

Læs om laserskæring generelt.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson