DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Praktikant til salg og marketing

Hosta Industries er en førende underleverandør til metalindustrien i både ind- og udland. Vi har haft en solid vækst gennem de senere år og arbejder målrettet for at sikre, at dette fortsætter. Dette gør vi blandt andet ved at tænke nyt i forhold til salg og marketing. Vil du være en del af dette er du måske vores praktikant til foråret 2018.

Som praktikant får du mulighed for at være en del af en lang række spændende projekter inden for salg og marketing. Blandt andet:

 • Deltagelse i igangværende proces omkring ny visuel identitet og hjemmeside, hvor vi samarbejder med reklame- og webbureau
  • Opgaver relateret til ny hjemmeside eks. ny tekst, test af funktionalitet mv.
  • Udarbejde projektplan for skift af logo mv.
 • Identificering af potentielle kunder inden for specifikke markeder
  • Leadgenerering
  • Markeds- og konkurrentanalyser
 • Udarbejde kommunikationsmateriale og virksomhedspræsentationer med udgangspunkt i den nye identitet
 • Planlægning og eksekvering af diverse markedsføringsinitiativer og -arrangementer

Derudover er der rig mulighed for at komme med forslag til at øvrige projekter og arbejdsopgaver alt efter dine kompetencer og profil.

Arbejdspladsen er beliggende i Hjallerup, hvortil der er gode busforbindelser fra Aalborg. Du vil sidde sammen med salgsafdelingen og arbejde tæt sammen med vores sælger, salgsdirektør og HR-ansvarlige.

Om dig
Du studerer markedsføring, salg, kommunikation eller lignende eks. på UCN eller AAU og arbejder praksisnært med dit fag.

Vi forventer, at du har flair for it og er god til at formulere dig skriftligt herunder også korrektur. Du skal være selvkørende og god til at drive egne opgaver med fokus på kvalitet og deadline. Har du mulighed for at begynde i starten af januar 2018 er det en fordel.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en praktikplads, hvor du får mulighed for at få en central rolle i nogle spændende projekter og får lov at arbejde med opgaver, der skaber værdi for forretningen. Hosta har en positiv og uformel kultur, hvor det gode kollegaskab vægtes højt og hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Du skal sende dit CV til job@hosta.dk. Har du spørgsmål til stillingen bedes du kontakte HR-ansvarlig Anja Klitgaard-Hermansen på job@hosta.dk eller tlf. +45 81 10 05 65

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson