DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Produktudvikling

Produktudvikling kan være en stor udfordring, specielt fordi konstruktøren helst skal have alle processer i tankerne allerede, mens de første streger tegnes. For at opnå en konstruktion, der tilgodeser både produktets egenskaber, processikkerheden og konkurrenceevnen, kræver det en enorm viden omkring produktet, fremstillingsprocesserne og procesflowet. Det er ofte ganske små detaljer, der gør forskellen på, om en konstruktion er processikker og konkurrencedygtig, eller ej. Ydermere kræver det en stor indsats at holde sig ajour med de nyeste fremstillingsprocesser. 

Hosta Industries A/S har over 40 års erfaring med fremstilling. Den erfaring stiller vi til jeres rådighed, idet vi tilbyder sparring og rådgivning til kunder, der har et produkt, der skal optimeres til produktion. Der er mange aspekter at tage hensyn til inden for design for manufacturing, og det er vores erfaring, at samarbejdet er yderst fordelagtigt for begge parter. 

Kontakt os, og lad os hjælpe jer til et konkurrencedygtigt produkt.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson