DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Produktudvikling

Produktudvikling kan være en stor udfordring, specielt fordi konstruktøren helst skal have alle processer i tankerne allerede, mens de første streger tegnes. For at opnå en konstruktion, der tilgodeser både produktets egenskaber, processikkerheden og konkurrenceevnen, kræver det en enorm viden omkring produktet, fremstillingsprocesserne og procesflowet. Det er ofte ganske små detaljer, der gør forskellen på, om en konstruktion er processikker og konkurrencedygtig, eller ej. Ydermere kræver det en stor indsats at holde sig ajour med de nyeste fremstillingsprocesser. 

Hosta Industries A/S har over 40 års erfaring med fremstilling. Den erfaring stiller vi til jeres rådighed, idet vi tilbyder sparring og rådgivning til kunder, der har et produkt, der skal optimeres til produktion. Der er mange aspekter at tage hensyn til inden for design for manufacturing, og det er vores erfaring, at samarbejdet er yderst fordelagtigt for begge parter. 

Kontakt os, og lad os hjælpe jer til et konkurrencedygtigt produkt.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson