DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Robotsvejsning

Robotsvejsning foregår hos Hosta Industries A/S med den kendte CO2-svejsetype og foretages typisk på emner i sortstål. Svejsning med robot er en god mulighed for automatisering af svejseprocessen. Robotsvejsning udmærker sig ved at være langt mere effektiv end manuel svejsning, og der opnås en høj ensartethed og et meget stort output. Med robotsvejsning kan vi dermed være yderst konkurrencedygtige på både kvalitet, pris og tempo.

Svejsefiksturet fremstilles til det enkelte emne, og det kan gøres omkostningseffektivt, da vi har de fleste fremstillingsprocesser i huset. Det betyder, at vi hurtigt kan komme i gang med robotproduktionen.

Læs om svejsning generelt.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson