DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Robotsvejsning

Robotsvejsning foregår hos Hosta Industries A/S med den kendte CO2-svejsetype og foretages typisk på emner i sortstål. Svejsning med robot er en god mulighed for automatisering af svejseprocessen. Robotsvejsning udmærker sig ved at være langt mere effektiv end manuel svejsning, og der opnås en høj ensartethed og et meget stort output. Med robotsvejsning kan vi dermed være yderst konkurrencedygtige på både kvalitet, pris og tempo.

Svejsefiksturet fremstilles til det enkelte emne, og det kan gøres omkostningseffektivt, da vi har de fleste fremstillingsprocesser i huset. Det betyder, at vi hurtigt kan komme i gang med robotproduktionen.

Læs om svejsning generelt.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson