DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Rørlaserskæring

Rørlaserskæring er velegnet til alle former for rør. Den fokuserede laserstråle opsmelter et smalt snit i grundmaterialet, hvorefter smelten blæses ud af en skæregas, der efterlader et rent snit uden slagger.

Hosta Industries A/S har stor erfaring med rørskæring, og vores rørlasere  kan håndtere emner med en udgangslængde på op til 9.200 mm og en diameter på op til Ø254 mm. Vi kan skære i både runde, kvadratiske, rektangulære og ovale rør, samt U-profiler og vinkeljern.

Med rørlaserskæring kan hele bearbejdningen i form af boring, savning, drejning, fræsning og smigskæring foretages automatisk, præcist og hurtigt! Det giver ikke bare besparelse og øget output, men også helt nye konstruktionsmuligheder.

 

DI Vendsyssels Initiativpris 2015

Vi er meget stolte over, at DI Vendsyssel i år har valgt, at prisen skal gå til os hos Hosta Industries. Valget begrundes med, at Hosta leverer flotte resultater og er en virksomhed, der tager et socialt ansvar. Vinderkriteriet er da også, at virksomheden skal have skabt grundlag for vækst gennem særligt initiativ og virkelyst inden for afsætning, teknologi, uddannelse eller andre områder. Hos Hosta er vi som bekendt specielt optaget af at få flere unge til at vælge en erhvervsrettet uddannelse, og vi tager derfor også mange lærlinge ind.

Ja tak, jeg vil gerne vide mere.

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson