DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Rørlaserskæring

Rørlaserskæring er velegnet til alle former for rør. Den fokuserede laserstråle opsmelter et smalt snit i grundmaterialet, hvorefter smelten blæses ud af en skæregas, der efterlader et rent snit uden slagger. Det er derfor muligt at levere en høj kant-kvalitet, hvor der ikke nødvendigvis er behov for efterbearbejdning.

Hosta Industries A/S har stor erfaring med rørskæring, og vores rørlasere  kan håndtere emner med en udgangslængde på op til 9.200 mm og en diameter på op til Ø254 mm. Vi kan skære i både runde, kvadratiske, rektangulære og ovale rør, samt U-profiler og vinkeljern.

Med rørlaserskæring kan hele bearbejdningen i form af boring, savning, drejning, fræsning og smigskæring foretages automatisk, præcist og hurtigt! Det giver ikke bare besparelse og øget output, men også helt nye konstruktionsmuligheder. Det er muligt at optimere montageprocessen ved hjælp af positioneringshjælpemidler, såsom ved at tilføje tap og taphul, samt at forebygge samlefejl ved hjælp af kodningshjælpemidler - se eksempler i galleri.

 

Ny maskine, nye muligheder

Vi har netop installeret vores nye HAAS VF5-XT CNC fræser.

Maskinen giver mulighed for bearbejdning i området X1524mm og Y660mm samt med 4.akse via det medfølgende rundbord.
Med rundbordet minimere vi opstillinger på emner der skal bearbejdes fra flere sider, hvilket gør det mere konkurrencedygtigt. 

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson