DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Rørlaserskæring

Rørlaserskæring er velegnet til alle former for rør. Den fokuserede laserstråle opsmelter et smalt snit i grundmaterialet, hvorefter smelten blæses ud af en skæregas, der efterlader et rent snit uden slagger. Det er derfor muligt at levere en høj kant-kvalitet, hvor der ikke nødvendigvis er behov for efterbearbejdning.

Hosta Industries A/S har stor erfaring med rørskæring, og vores rørlasere  kan håndtere emner med en udgangslængde på op til 9.200 mm og en diameter på op til Ø254 mm. Vi kan skære i både runde, kvadratiske, rektangulære og ovale rør, samt U-profiler og vinkeljern.

Med rørlaserskæring kan hele bearbejdningen i form af boring, savning, drejning, fræsning og smigskæring foretages automatisk, præcist og hurtigt! Det giver ikke bare besparelse og øget output, men også helt nye konstruktionsmuligheder. Det er muligt at optimere montageprocessen ved hjælp af positioneringshjælpemidler, såsom ved at tilføje tap og taphul, samt at forebygge samlefejl ved hjælp af kodningshjælpemidler - se eksempler i galleri.

 

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson