DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Rørlaserskæring

Rørlaserskæring er velegnet til alle former for rør. Den fokuserede laserstråle opsmelter et smalt snit i grundmaterialet, hvorefter smelten blæses ud af en skæregas, der efterlader et rent snit uden slagger. Det er derfor muligt at levere en høj kant-kvalitet, hvor der ikke nødvendigvis er behov for efterbearbejdning.

Rørlaserskæring hos Hosta Industries A/S

Hosta Industries A/S har stor erfaring med rørskæring, og vores rørlasere  kan håndtere emner med en udgangslængde på op til 9.200 mm og en diameter på op til Ø254 mm. Vi kan skære i både runde, kvadratiske, rektangulære og ovale rør, samt U-profiler og vinkeljern.

Med rørlaserskæring kan hele bearbejdningen i form af boring, savning, drejning, fræsning og smigskæring foretages automatisk, præcist og hurtigt! Det giver ikke bare besparelse og øget output, men også helt nye konstruktionsmuligheder. Det er muligt at optimere montageprocessen ved hjælp af positioneringshjælpemidler, såsom ved at tilføje tap og taphul, samt at forebygge samlefejl ved hjælp af kodningshjælpemidler - se eksempler i galleri.

Fordele

  • Laseren der anvendes til rørlaserskæring tilpasser sig automatisk til diameteren af hvert element 
  • Laserens fokus tilpasser sig automatisk - uanset materialetype/-tykkelse
  • Laseren har et max. output på 3600 watt, hvilket garanterer høj produktivitet
  • Mulighed for optimering af montageprocessen. F.eks. ved at tilføje tap og taphul
  • Forebygger samlefejl ved hjælp af kodningshjælpemidler

Tapsamlinger

Hos Hosta Industries A/S bestræber vi os på at levere den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi også udskæring af positionshjælpemidler, som optimerer montageprocessen. Dette kunne f.eks. være udskæring af taphuller i rør, samt tilføjelse af tapper som passer ind i disse taphuller. Vi er dermed behjælpelige gennem hele processen fra start til slut.

LoadMaster Tube

Maskinen til rørlaserskæring har en såkaldt ”LoadMaster Tube”, hvilket er med til at optimere produktionen. Denne funktion løfter nye rør op i maskinen, som herefter bliver beskåret ved hjælp af laseren. Rørmagasinet kan rumme op til 4 tons råmateriale. Maskinen tilpasser sig automatisk til rørets længde. Der kan indstilles bestemte rørlængder i systemet, så rørlængden er præcis den samme hver gang. Dette sikrer en ensartet og hurtig produktion.

Resultater

Fordelene ved en rørlaserskæring ses også på Hosta Industries’ resultater i produktionssammenhænge, da produktionstiden er faldet med hele 46 %. Rørlaseren er en af årsagerne til denne ændring, og dette betyder hurtig produktionstid samt kort leveringstid for vores kunder.

Ønsker du at vide mere om rørlaserskæring eller få et tilbud på laserskæring af elementer til din virksomhed, så kontakt en af vores kompetente medarbejdere. Kontakt os

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson