DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Optræk, snit, stans og følgesnit

Hosta Industries A/S fremstiller traditionelle og avancerede værktøjer i eget værktøjsmageri, herunder også optræksværktøjer. Vi er certificeret efter IS0  9001 og fremstiller udelukkende værktøj i værktøjsstål af højeste kvalitet for at sikre optimal styrke og holdbarhed i det færdige værktøj.

Vi benytter et avanceret 3D-tegneprogram til blandt andet værktøjskonstruktion. Vi afprøver alle værktøjer i værktøjsmageriet og gennemfører en prøveproduktion, før værktøjet endeligt frigives til produktion.

Kontakt os for at høre nærmere om vores værktøjsfremstilling.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson