DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Stansning

Stansningsprocessen er en af hjørnestenene hos Hosta Industries A/S. Vi bygger på mange års erfaring og har løbende udviklet vores ekspertise på området. Derfor kan vi i dag tilbyde et væld af muligheder inden for både revolverstansning, automatiseret stansning og excenterstansning.

Stansning er typisk den proces, man vælger, når volumen på produktet er så stor, at det er interessant at effektivisere. Det betyder, at stansede emner som oftest har lave enhedsomkostninger. 

Klik på et af underemnerne herover for at læse mere om de tre typer stansning hos Hosta Industries A/S, eller kontakt os for at få svar på dine spørgsmål.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson