DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Svejsning

Svejseafdelingen hos Hosta Industries A/S er gennem årene blevet til en af hjørnestenene i Hostas produktionspalette. Tidens øgede kvalitetskrav betyder, at svejsning kræver stor faglig ekspertise og knowhow, hvilket Hosta har opbygget og løbende vedligeholder. 

Vi har i dag en fleksibel svejseafdeling, der kan håndtere emner fra fingerbølstørrelse og op til konstruktioner på omkring seks meter. Vi har ergonomiske kabiner til de små emner, der kræver et stort output, men også kabiner med krankapacitet til problemfri håndtering af tunge emner. 

Vi svejser i de fleste typer materialer, men har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os – vi tager gerne udfordringen op.

Svejsning er en tillidssag

Reelt er alle opgaver lige vigtige, når det handler om svejsning, men der er naturligvis gradsforskelle. Nogle opgaver med svejsning stiller særlige krav til holdbarhed og minutiøs præcision. Via vores mange års erfaring har vi opbygget enorm erfaring inden for svejsning, og det betyder, at vi reelt tilgår alle svejseopgaver med samme kompromisløse krav til kvaliteten: Vi skal levere den bedste kvalitet i svejsning, der findes. Og det gør vi så. Hver eneste dag.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson