DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Svejsning

Svejseafdelingen hos Hosta Industries A/S er gennem årene blevet til en af hjørnestenene i Hostas produktionspalette. Tidens øgede kvalitetskrav betyder, at svejsning kræver stor faglig ekspertise og knowhow, hvilket Hosta har opbygget og løbende vedligeholder. 

Vi har i dag en fleksibel svejseafdeling, der kan håndtere emner fra fingerbølstørrelse og op til konstruktioner på omkring seks meter. Vi har ergonomiske kabiner til de små emner, der kræver et stort output, men også kabiner med krankapacitet til problemfri håndtering af tunge emner. 

Vi svejser i de fleste typer materialer, men har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os – vi tager gerne udfordringen op.

Svejsning er en tillidssag

Reelt er alle opgaver lige vigtige, når det handler om svejsning, men der er naturligvis gradsforskelle. Nogle opgaver med svejsning stiller særlige krav til holdbarhed og minutiøs præcision. Via vores mange års erfaring har vi opbygget enorm erfaring inden for svejsning, og det betyder, at vi reelt tilgår alle svejseopgaver med samme kompromisløse krav til kvaliteten: Vi skal levere den bedste kvalitet i svejsning, der findes. Og det gør vi så. Hver eneste dag.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson