DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Tyndpladebearbejdning

Tyndpladebearbejdning (se også Pladebearbejdning) foregår på højteknologiske og fuldautomatiske produktionslinjer, og hos Hosta Industries A/S har vi løsningen til ethvert behov. Vi indgår i et tæt samarbejde med kunden for at finde den mest optimale løsning.

Hosta Industries A/S har haft stansning som sin kernekompetence siden 1973. Vi stanser, skærer gevind og laver optræk i én arbejdsgang – med vores monostanser er vi på hjemmebane. De mange års erfaring inden for tyndpladebearbejdning giver vores kunder mulighed for at trække på vores knowhow omkring tekniske muligheder og udfordringer inden for tyndpladebearbejdning. Vi vejleder også gerne under konstruktionsfasen, så emnerne kostoptimeres, før produktionen igangsættes.


Hosta Industries A/S kan, på baggrund af skitser eller prototyper, være behjælpelige med den dokumentation, der sikrer, at tegninger og øvrige produktionsdata er produktionsklare. Ønskes hjælp til konstruktionen, står vi som nævnt også gerne til rådighed hermed.


Produktionsmetoden til den aktuelle opgave (laserskæring eller revolverstansning) afgøres af parametre som volumen, materialekvalitet og krav til overflade. Vi udfører tyndpladebearbejdning fra råmateriale til komplette, færdigbukkede emner – så godt som uberørt af menneskehånd. Lad os afgive tilbud på jeres næste projekt.
 

 

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson