DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Tyndpladebearbejdning

Tyndpladebearbejdning (se også Pladebearbejdning) foregår på højteknologiske og fuldautomatiske produktionslinjer, og hos Hosta Industries A/S har vi løsningen til ethvert behov. Vi indgår i et tæt samarbejde med kunden for at finde den mest optimale løsning.

Hosta Industries A/S har haft stansning som sin kernekompetence siden 1973. Vi stanser, skærer gevind og laver optræk i én arbejdsgang – med vores monostanser er vi på hjemmebane. De mange års erfaring inden for tyndpladebearbejdning giver vores kunder mulighed for at trække på vores knowhow omkring tekniske muligheder og udfordringer inden for tyndpladebearbejdning. Vi vejleder også gerne under konstruktionsfasen, så emnerne kostoptimeres, før produktionen igangsættes.


Hosta Industries A/S kan, på baggrund af skitser eller prototyper, være behjælpelige med den dokumentation, der sikrer, at tegninger og øvrige produktionsdata er produktionsklare. Ønskes hjælp til konstruktionen, står vi som nævnt også gerne til rådighed hermed.


Produktionsmetoden til den aktuelle opgave (laserskæring eller revolverstansning) afgøres af parametre som volumen, materialekvalitet og krav til overflade. Vi udfører tyndpladebearbejdning fra råmateriale til komplette, færdigbukkede emner – så godt som uberørt af menneskehånd. Lad os afgive tilbud på jeres næste projekt.
 

 

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson