DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Værktøjsfremstilling

Fremstilling af stanseværktøjer er et vigtigt produktområde for Hosta Industries A/S. Værktøjerne fremstilles enten til ekstern brug i kundens virksomhed eller til intern brug ved serieproduktion hos Hosta. Vi fremstiller værktøjer til mekaniske og hydrauliske pressere, som f.eks. snit- og stanse-værktøjer, lokkeværktøjer, bukkeværktøjer, trækværktøjer, kombinerede værktøjer samt følge- og transfer-værktøjer. 

Vores specialistviden og dygtige værktøjsmagere sikrer, sammen med vores velassorterede maskinpark, at værktøjsfremstillingen optimeres præcis efter kravene til emnets konstruktion og i forhold til produktionsmængden. 

Vi opbygger og konstruerer enkle snit- og stanseværktøjer og udarbejder – på baggrund af vores store erfaring inden for snit- og stanseværktøjer – manuelle og/eller CAD-baserede tegninger. Desuden tilbyder vi kunderne rådgivning og samarbejde omkring produktudvikling, materialevalg og prototypefremstilling. Vi er kort sagt med hele vejen – fra idé til færdigt produkt.

Hosta Industries A/S har mere end 40 års erfaring i fremstilling af værktøjer til industrien i hele Europa, og med den nyeste teknologi finder vi let den bedste løsning til netop din opgave. Skal emnet laserskæres og efterfølgende have operationer fortaget i et værktøj – så klarer vi også det. Kontakt os her.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson