DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Varmforzinkning

Varmforzinkning er den mest effektive form for korrosionsbeskyttelse. Da stål er et mere ædelt metal end zink, vil zinken beskytte stålet katodisk. Under varmforzinkningsprocessen, der finder sted ved neddypning i en ca. 450° C varm zink-smelte, sker der en reaktion imellem de to metaller, hvorved der opstår en legering mellem metallerne. Dette skaber en meget kraftig vedhæftning imellem zink og stål.

Legeringen er så stærk, at stålkonstruktionen kan transporteres og håndteres, uden at zinken beskadiges derved.

Varmforzinket stål kræver ingen vedligeholdelse.

Efter en forbehandling i bejdsebade sænkes stålkonstruktionen ned i zink-smelten. Efterfølgende bliver stålkonstruktionen afrenset for eventuelt overskydende zink, og iøvrigt kvalitetskontrolleret for at sikre et optimalt resultat.

 

Fakta:
Varmforzinkning benyttes primært til udendørs konstruktioner.

Hosta Industries A/S benytter landets bedste virkomsheder til varmforzinkning og varmgalvanisering.
 

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson