DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Varmforzinkning

Varmforzinkning er den mest effektive form for korrosionsbeskyttelse. Da stål er et mere ædelt metal end zink, vil zinken beskytte stålet katodisk. Under varmforzinkningsprocessen, der finder sted ved neddypning i en ca. 450° C varm zink-smelte, sker der en reaktion imellem de to metaller, hvorved der opstår en legering mellem metallerne. Dette skaber en meget kraftig vedhæftning imellem zink og stål.

Legeringen er så stærk, at stålkonstruktionen kan transporteres og håndteres, uden at zinken beskadiges derved.

Varmforzinket stål kræver ingen vedligeholdelse.

Efter en forbehandling i bejdsebade sænkes stålkonstruktionen ned i zink-smelten. Efterfølgende bliver stålkonstruktionen afrenset for eventuelt overskydende zink, og iøvrigt kvalitetskontrolleret for at sikre et optimalt resultat.

 

Fakta:
Varmforzinkning benyttes primært til udendørs konstruktioner.

Hosta Industries A/S benytter landets bedste virkomsheder til varmforzinkning og varmgalvanisering.
 

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson