DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Hosta Industries A/S

Hosta Industries A/S tilbyder totalløsninger, der indebærer varetagelse af hele fremstillingen af produktet. Alt efter projektets karakter kan vi trække på vores afdelingers forskellige kompetencer.
 
Vi står altså både for prototypen, planlægning, materialeindkøb, produktion, montering, videreudvikling, kvalitetssikring, emballering og logistik. Desuden håndterer vi alle facetter i opgaven med udpræget sans for detaljerne - lige fra kantbukning over svejsning til levering.
 
Som projektledere sørger vi for, at alle processer bliver udført optimalt, og at produktet bliver leveret til tiden. Som kunde har De kun én kontakt, der vil følge projektet igennem hele processen. 

Vi imødekommer gerne Deres individuelle behov omkring design. Vi kan f.eks. montere samt overfladebehandle komponenterne. Derudover tilbyder vi lagerføring og levering direkte til Deres kunde eller som dele til Deres færdige produkt. 
 
Vi har leveret totalløsninger til meget forskellige produkter, lige fra elektronikbeslag til dele af en truck.

Laserskæring er særdeles anvendeligt til skæring i kraftig plade, eller i de tilfælde hvor der ønskes en flot jævn snitkant. Ved mindre serier er laserskæring ligeledes anvendeligt, da det ikke kræver nogen form for værktøjsinvesteringer for at komme i gang. Derfor er laserskæringen også en god mulighed  i produktmodningen, hvor der skal laves nogle prøver, inden den endelige form/det endelige udseende findes.

Laserskæring i alle former tilbyder således den fleksible proces enhver kunde kan ønske sig. Mulighederne er mangfoldige, og kun fantasien sætter begrænsningen.

Vi tilbyder ligeledes kantbukning og al anden pladebearbejdning.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson