da
Kontakt

En del af teamet?

Hos Hosta Industries har vi et stærkt drive. Vores drivkraft er en grundlæggende stræben efter at levere den bedste kvalitet til tiden og være bedst inden for vores felt til vores kunders fordel. Vi er en virksomhed, der ved, at sammen står vi stærkere. Vi deler vores viden internt i teams og i virksomheden i det daglige arbejde. Vi arbejder desuden målrettet med kompetenceudvikling, så vores medarbejdere er klædt bedst muligt på til deres job. Vi har stor respekt for vores kunders virksomheder og opgaver, og derfor søger vi altid at være konkurrencedygtige og innovative. Når vi har ledige stillinger, slår vi dem op nederst på denne side. Har du spørgsmål til et job eller spørgsmål omkring Hosta Industries som arbejdsplads, kan du henvende dig til vores Accounting Diana Bering.

Vi beskæftiger en lang række forskellige faggrupper indenfor blandt andet produktion, kvalitet, salg, administration mv. Ønsker du at være en del af vores team, så læs mere om de muligheder vi i øjeblikket tilbyder:

Intern Ordrebehandler til Hosta Industries

MatchMind søger en Intern Ordrebehandler til at styrke teamet ved Hosta Industries i Hjallerup. Hosta har en topmoderne maskinpark til bearbejdning af plader og rør i metal og er underleverandør til virksomheder i hele Danmark og Norden.

Som Intern Ordrebehandler er det din primære opgave at udarbejde tilbud og varetage ordrebehandling for dine egne kunder, hvor du afklarer behovet og sikrer det rette produktionsgrundlag. Du er i løbende dialog med kunderne og sikrer, at den daglige samhandel forløber planmæssigt. I dit arbejde får du desuden et tæt samarbejde med eksternt salg, logistik og indkøb.

Du tilbydes

En stilling i en kvalitetsbevidst virksomhed med kort vej fra tanke til handling og en positiv og uformel kultur, hvor det gode kollegaskab vægtes højt. Du motiveres af at være en del af en virksomhed i udvikling, hvor man prioriterer frihed under ansvar og gerne udvikler på sine medarbejdere.

Derudover får du dedikerede kolleger og en god teamånd.

Dine opgaver er

 • Ordre- og tilbudsbehandling; herunder gennemgang af kundens tegning m.v.
 • Teknisk sparring med kunder omkring deres forespørgsler
 • Udregne pris og evt. udfærdige tilbud, oprette ordre og produktionsgrundlag
 • Løbende vedligehold af produktionsgrundlaget, herunder produktionstekniske detaljer, tider mv.
 • Opfølgning på tilbud, kundesamarbejde og kundetilfredshed
 • Samspil med produktionen og de eksterne sælgere

Profil

 • Erfaring med tilbuds- og ordrebehandling i en metalvirksomhed
 • Faglig baggrund fra metalfaget er en fordel
 • Serviceminded og løsningsorienteret
 • Proaktiv, energisk
 • Kommunikerer ubesværet både i skrift og tale
 • Stærk på IT – og fortrolig med office-pakken
 • Der arbejdes i Monitor som ERP

Derudover er du et ordensmenneske, som arbejder struktureret med sans for detaljen – uden at miste overblikket. Du tager stort ansvar for dine opgaver og vil gøre dit for at sikre virksomhedens fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30 21 45 11 eller på mail: ahc@matchmind.dk

Søg stillingen her: https://matchmind.dk/ledige-jobs?hr=show-job%2F108288%26locale%3Dda_DK

 

Fandt du ikke det job, du søger blandt vores ledige stillinger? Leder du efter et job, uanset stilling, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi gennemser uopfordrede ansøgninger, hvis vi har stillinger at besætte.

Læs mere om uopfordrede ansøgninger

Daghold
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 07.00 – kl.15.15
Fredag kl. 07.00 – kl. 13.55
Pauser (alle dage) kl. 09.00 – kl. 09.15 samt kl. 12.00 – kl. 12.20

Aftenhold
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 15.00 – kl. 24.05
Pauser (alle dage) kl. 18.00 – kl. 18.20 samt kl. 21.00 – 21.15

Nathold Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag kl. 22.15 – kl. 07.15
Pauser (alle dage) kl. 01.00 – kl. 01.15 samt kl. 04.00 – kl. 04.15

Overenskomst
Hos Hosta Industries er vi organiseret under Industriens overenskomst og vores timelønnede medarbejdere er repræsenteret af en tillidsrepræsentant.

Hos Hosta Industries ønsker vi at være med til at sikre den faglærte arbejdskraft inden for industrien, og ser det som en investering i fremtiden at ansætte lærlinge. Som lærling hos os skal du have lyst til at lære nyt og være indstillet på at udvikle dig. Du får en klar plan for opgaver, turnusperioder i andre afdelinger, læringsmål samt projektperiode. Hos Hosta Industries lægger vi vægt på, at du som lærling er aktiv, tager ansvar for dit arbejde, er mødestabil, brænder for faget, klarer dig godt i skolen og er positiv og imødekommende som person. De uddannelser vi tager lærlinge ind inden for er

 • Klejnsmed
 • Værktøjsmager
 • Industritekniker
 • EGU – erhvervsgrunduddannelsen

Er du interesseret i at blive lærling hos os, så send dit spørgsmål eller din ansøgning til job@hosta.dk. Hør vores værktøjsmagerlærling Esben fortælle om at være lærling og om at tage en erhvervsuddannelse, der giver mange muligheder.

Vi har stor glæde af samarbejde med studerende og arbejder sammen med en lang række uddannelsesinstitutioner og studerende fra en bred vifte af uddannelser. Har du lyst til at arbejde sammen med os omkring praktik, projekt, speciale el.lign. hører vi meget gerne fra dig. Vi har samarbejdet med blandt andet:

 • Produktionsteknologer
 • Ingeniører inden for forskellige retninger
 • Logistikøkonomer
 • Maskinmestre
 • Studerende inden for salg og markedsføring

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Accounting Diana Bering

Kontakt mig for at høre mere om job og uddannelse hos Hosta Industries

+45 98 28 16 77

Diana Bering
Accounting

Eller send en email