Laserskæring af rør

Med laserskæring af rør kan hele bearbejdningen i form af boring, savning, drejning, fræsning og smigskæring foretages automatisk, præcist og hurtigt! Det giver ikke bare besparelse og øget output, men også helt nye konstruktionsmuligheder.

Laserskæring af rør er en termisk skæreproces med højkvalitetssnit i alle typer materialer fra 0,5 til 8 mm godstykkelse. Skæreresultatet er imponerende, og det er muligt at fremstille emner med 0,1 mm nøjagtighed med skarpe hjørner og et minimum af varmepåvirkning.

Den fokuserede laserstråle opsmelter et smalt snit i grundmaterialet, hvorefter smelten blæses ud af en skæregas, der efterlader et rent snit uden slagger. Det er derfor muligt at levere en høj kantkvalitet, hvor der ikke nødvendigvis er behov for efterbearbejdning.

Tapsamlinger
Hos Hosta Industries bestræber vi os på at levere den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi også udskæring af positionshjælpemidler, som optimerer montageprocessen. Det kunne f.eks. være udskæring af taphuller i rør samt tilføjelse af tapper, som passer ind i disse taphuller. Vi er således behjælpelige gennem hele processen fra start til slut.

Ønsker du at vide mere om rørlaserskæring, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi den helt rigtige løsning til netop din produktion.

Fordelene ved rørlaserskæring

Med rørlaserskæring kan hele bearbejdningen i form af boring, savning, drejning, fræsning og smigskæring foretages automatisk, præcist og hurtigt! Det giver ikke bare besparelse og øget output, men også helt nye konstruktionsmuligheder. Det er muligt at optimere montageprocessen ved hjælp af positioneringshjælpemidler såsom tilføjelse af tap og taphul, samt at forebygge samlefejl ved hjælp af kodningshjælpemidler.

 

Resultater
Fordelene ved rørlaserskæring ses også på Hosta Industries’ resultater i produktionssammenhænge, da produktionstiden er faldet med hele 46%. Rørlaseren er en af årsagerne til denne ændring, og det betyder hurtig produktionstid samt kort leveringstid for vores kunder.

 

I forbindelse med laserskæring tilbyder vi også laserskæring af plader.

Rørlaserskæring - Hosta Industries A/S

Maskinliste

Hosta Industries har to rørlasere af typen Trumpf TruLaser Tube 7000

De har følgende kapacitet:

Maksimum råvarelængde: 9200 mm
Maksimum færdigemne længde: 6500 mm
Maksimum godstykkelse: Stål: 10 mm
Rustfast: 6 mm
Aluminium: 5 mm
Diameter begrænsning: Runde rør: min Ø12 mm / maks Ø256 mm
Firkantede rør: min 15×15 mm /
maks diagonal 254 mm
Åbne profiler: sider maks 100 mm
Maksimum færdigemne vægt: 36 kg /meter

 

 

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77