Pladebearbejdning

Pladebearbejdning er en af spidskompetencerne hos Hosta Industries, og vi klarer alle former for pladebearbejdning, lige fra laserskæring i plade til stansning samt kantbukning og svejsning.

Vi fremstiller alt – fra store serier til enkeltdele og fra klipning og laserskæring til bukning og svejsning. Vi favner bredt og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vores setup er fleksibelt, præcist og hurtigt at omstille, så det passer nøjagtigt til den opgave, der ønskes udført. Med en højteknologisk maskinpark og en stor kapacitet er vi en stabil og effektiv partner og underleverandør.

I samarbejde med kunden vælger vi den helt rigtige løsning, hvad enten det er revolverstansning eller laserskæring, og vi leverer til tiden samt i høj kvalitet.

Hosta Industries fremstiller dele i alle udformninger. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Undersøg også mulighederne inden for rørbearbejdning.

Hosta Industries har leveret laserskårende emner i mange år, og har derfor en stor og opdateret maskinpark til blandt andet dette formål. Vi skærer og bearbejder alle typer pladeemner og har et stort pladelager med flere stålkvaliteter. Det giver hurtige gennemløbstider og korte leveringstider. Ridser og ujævne snitflader undgås ved laserskæring, da processen er fleksibel og berøringsfri.

Læs mere om laserskæring af plade

Hosta Industries tilbyder kantbukning, robotbukning og excenterbukning, så du kan få den bukkeproces, der passer bedst til dine emner. Vi håndterer både store, svært håndterbare emner og emner helt ned i tændstikæskestørrelse. Der er mange muligheder og processen er fleksibel, så med forskellige grader af automatisering, kan vi producere dine emner til en konkurrencedygtig pris, uanset antal, størrelse og kompleksitet.

Læs mere om bukning

Stansning er ofte billigst ved høj volumen, da det her bliver interessant at effektivisere processen. Hos Hosta Industries har vi en stanselinje med muligheder lige fra manuel stansning til fuldautomatiske processer, hvilket giver højt output og lave enhedsomkostninger. På den måde kan vi stanse lige efter kundens behov og ønsker.
Vi kan i dag tilbyde et væld af muligheder inden for både revolverstansning, automatiseret stansning og excenterstansning.

Læs mere om stansning

Afgratning er ofte en vigtig del af processen ved bearbejdning af emner for at sikre en flottere finish, jævne overflader og en større holdbarhed. Ikke mange er klar over betydningen af processen, og derfor tilbyder vi vores ekspertise og viden inden for dette område, for at sikre vores kunder det bedste resultat.

Læs mere om afgratning

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77