Rørbearbejdning

Hos Hosta Industries består vores værksted af en højtudviklet maskinpark, effektive produktionsmetoder og medarbejdere med høje kompetencer og stor ekspertise inden for rørbearbejdning. Derfor kan vi udføre rørarbejde i næsten alle typer rør som metalrør, stålrør, aluminiumsrør og rustfrie rør i u-profil, c-profil og vinkelstål i alle størrelser og høj kvalitet.

For at opretholde den høje kvalitet er vi løbende i dialog med vores leverandører af rør – på denne måde kan vi altid sikre dig et produkt i den højest muligt kvalitet, og at produkterne er tilgængelige for dig, når du skal bruge dem.

I samarbejde med vores kunder vælger vi den helt rigtige løsning, hvad enten det er rørbukning eller laserskæring af rør, og vi leverer hurtigt, effektivt og i høj kvalitet.
Har du specielle ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os om mulighederne. Har du behov for en second source på det, I selv producerer, kan vi også være behjælpelige med det – vi kender mange af de kristike punkter for et produkt, derfor stiller vi med glæde denne kompetence til rådighed.

Undersøg også gerne mulighederne inden for pladebearbejdning.

Vi mestrer avanceret rørbukning, der giver helt nye muligheder inden for formgivning og design. Vi udfører rørbukning – fra små til store seriestørrelser. Hos Hosta Industries kan vi bukke alt fra simple til komplekse rør med høje krav til finish.

Læs mere om rørbukning

Laserskæring af rør er utrolig effektiv metode til rørskæring. Skæreresultatet er fantastisk med muligheder for fremstilling af emner med 0,1 mm nøjagtighed. Emnerne vil fremstå med skarpe hjørner og et minimum af varmepåvirkning. Vi har mulighed for at skære rør i materialer som sort stål, rustfri stål og aluminium.

Læs mere om laserskæring af rør

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77