Rørbukning

Hos Hosta Industries tilbyder vi vores kunder rørbukning.

Bukning af rørprofiler sker ved en CNC rørbukker, hvor en lang matrice placeres inden i røret. Matricen skal være medvirkende til at afstive bukket og forhindre, at røret bliver fladt. Samtidig er der en rørholder, som klemmer om røret, holder fast og foretager selve bukket af røret.
Maskinen gør det muligt at gennemføre processen automatisk, så man undgår at lave manuelle indgreb. På denne måde bliver det altid en ensartet høj kvalitet med minimale chancer for fejl.

På vores effektive rørbukker har vi mulighed for at bukke alu- og stålrør i utallige geometriker og vinkler, samt bukning af komplekse rør, der kræver tovejsbøjning, en rørdiameter op til Ø55 og en bukkeradius op til 250mm.

Inden for bukning af rør har det ingen betydning, om du skal have bukket et enkelt rør eller en serieproduktion. Vi forstår nemlig, at alle kunder er forskellige – derfor har vi professionelle medarbejdere med kompetencer inden for alle facetter af rørbukning. Som sparrings- og samarbejdspartner går vi med glæde de ekstra skridt for, at dine behov og ønsker bliver opfyldt.

OBS. Vores rørbukkemaskine bliver først leveret i slutningen af 4.kvartal 2018

Er du interesseret i at læse mere om, hvad vi ellers tilbyder inden for rørbearbejdning, kan du læse mere om mulighederne inden for laserskæring af rør.

Maskinliste

Vores rørbukker er af typen CRIPPA 1055E

Bukkeretning: Højre og venstre

Materialetyper: Aluminium og rustfrit stål

Max rør diameter: Ø55×2,5mm

Max bukkeradius: 250mm

Rørlængde: 2000/2400mm

CRIPPA 1055E er en fuldelektronisk CNC rørbukker, som er garant for høj kvalitet med energibesparelse og hurtigere opsætning og opstartstid – på denne måde kan vi sørge for at dit produkt bliver så konkurrencedygtigt som overhovedet muligt.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77