da
Kontakt

Supply Chain Services

Når du vælger Hosta Industries som samarbejdspartner, bidrager vi med supply chain services, herunder blandt andet produktionsteknisk sparring og stor faglig ekspertise inden for design for manufacturing. Det betyder, at vi understøtter jeres konstruktionsafdeling med vores kernekompetencer og kombinerer den nyeste viden med over 40 års erfaring. På den måde sikrer vi i samarbejde, at produktet bliver produktionsmodnet på det helt rigtige tidspunkt, og at vi opnår et produktionsoptimeret og konkurrencedygtigt produkt.

Vi leverer færdige emner, der passer præcis ind i den videre forarbejdning hos jer. Emnerne er pakket og mærket, så de er klar til bearbejdning/montering hos jer eller til hylden i butikken.

Dine behov er omdrejningspunktet, og derfor tilpasses vores leverancer jeres interne håndtering af varer og systemleverancer.

Læs mere om vores kompetencer eller kontakt os, så vi kan finde den rigtige løsning til jer.

Hosta Industries har over 40 års erfaring med fremstilling. Den erfaring stiller vi til jeres rådighed, idet vi tilbyder sparring og rådgivning til kunder, der har et produkt, der skal optimeres til produktion. Der er mange aspekter at tage hensyn til inden for design for manufacturing, og det er vores erfaring, at samarbejdet for kunden kan være både prisreducerende og forøge kvaliteten af produktet.

Læs mere om teknisk sparring og optimering

Ved at arbejde sammen med nogle af Danmarks førende overfladebehandlere, kan vi sikre, inden for vores supply chain services, at vores kunder får det færdige produkt leveret, som de har brug for. Vi sørger for produktet er klar til montering, pakning og er klar til slutbrugeren. Vi påtager os ansvaret og står for samtlige processer, for at skabe det færdige resultat kunden har behov for.

Læs mere om overfladebehandling

Hosta Industries tilbyder montage uanset om det er simple eller mere komplekse løsninger. Vi løser montagen med fokus på detaljen, i høj kvalitet og med stor professionalisme. Det kan både være montage af enkeltdele eller flere elementer.

Læs mere om montage

Vi har fokus på den samlede løsning – derfor tilbyder vi også pakning. Selv kundespecifik pakning kan vi klare. Så har du ønsker og behov for pakning i kits eller pakning af produkter leveret til forskellige montagesteder – så kan vi klare dette for dig.

Læs mere om pakning

Vi har mange års erfaring med just in time-leverancer til kunder. Ved at bruge os som partner er der mulighed for at tilrette de interne processer, så lagerbindingen hos kunden minimeres.

Læs mere om lagerføring og levering

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77