da
Kontakt

Robotsvejsning

Robotsvejsning foregår hos Hosta Industries med den kendte CO2-svejsetype og foretages typisk på emner i sortstål. Svejsning med robot er en god mulighed for automatisering af svejseprocessen.

Robotsvejsning udmærker sig ved at være langt mere effektiv end manuel svejsning, og der opnås en høj ensartethed og et meget stort output. Med robotsvejsning kan vi dermed være yderst konkurrencedygtige på både kvalitet, pris og tempo – selv ved mindre serier.

Svejsefiksturet fremstilles til det enkelte emne, og det kan gøres omkostningseffektivt, da vi har de fleste fremstillingsprocesser i huset. Det betyder, at vi hurtigt kan komme i gang med robotproduktionen.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om robotsvejsning.

Undersøg også gerne mulighederne for svejsning i sort stål, rusfri stål og aluminium.

Celle 1

 

ABB IRB 1400
Rækkevidde: 1,44 m
Lasteevne: 5 kg
Positioneringspræcision: ± 0,05 mm
ABB IRBP 250R Manipulator
Maksimum emnelængde: 1,40 m
Maksimum emnediameter Ø: 85 cm
Håndteringskapacitet: 250 kg
Positioneringspræcision: ± 0,1 mm
Maksimum hastighed: 30 rpm
Svejsning i sort stål - Hosta Industries A/S

Celle 2

 

ABB IRB 2600
Rækkevidde: 1,65 m
Lasteevne: 12 kg
Positioneringspræcision: ± 0,04 mm
ABB IRBP 250R Manipulator
Maksimum emnelængde: 3,8 m
Maksimum emnediameter Ø: 110 cm
Maksimum emnehøjde: 55 cm
Håndteringskapacitet: 600 kg
Positioneringspræcision: ± 0,5 mm
Maksimum hastighed: 25 rpm
Robotsvejser - Hosta Industries A/S

MIG/MAG-svejsning er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas- eller Metal Aktiv Gas-svejsning. Det vil sige, at det er beskyttelsesgassen, der bestemmer, om der er tale om MIG- eller MAG-svejsning. I daglig tale bliver processen ofte blot kaldet CO2-svejsning.

Ved MIG/MAG-svejsning skabes en lysbue mellem arbejdsstykket og det tilsatsmateriale, der kontinuerligt tilføres fra en trådrulle. Tilsatsmaterialet fungerer altså som en elektrode.

Valget af beskyttelsesgas er bestemt på baggrund af materialet, der svejses i, samt tilsatsmaterialet, der svejses med. Beskyttelsesgasforbruget ligger på 10-20 l/min. primært afhængigt af, hvilken bueform der svejses med (kortbue eller spraybue).

MIG/MAG-processen er den mest benyttede svejseproces, både når der er tale om manuel svejsning, automatiseret svejsning og robotsvejsning.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77