DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

CNC-fræsning 

Vi oplever kunder, der har et behov for snævre tolerancer inden for plade- og rørbearbejdning, og her kommer en efterfølgende CNC-spåntagende bearbejdning til sin ret. Skal du have skåret gevind, boret små huller, eller har du behov for huller med snævre tolerancer, kan vi udføre det ved hjælp af CNC-fræsning.

Vores maskiner har kapacitet til store emner i små serier, eller den kan være en rendyrket produktionsmaskine til små emner med høj volumen. Vi anvender hurtigbespænding på vores pallettefræsere, og det  giver en meget kort omstillingstid. 

I galleriet kan du se eksempler på fræsede emner. Du kan også kontakte os for at få kompetent rådgivning, så du får den helt optimale proces til netop din produktion.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson