DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

CNC-fræsning 

Vi oplever kunder, der har et behov for snævre tolerancer inden for plade- og rørbearbejdning, og her kommer en efterfølgende CNC-spåntagende bearbejdning til sin ret. Skal du have skåret gevind, boret små huller, eller har du behov for huller med snævre tolerancer, kan vi udføre det ved hjælp af CNC-fræsning.

Vores maskiner har kapacitet til store emner i små serier, eller den kan være en rendyrket produktionsmaskine til små emner med høj volumen. Vi anvender hurtigbespænding på vores pallettefræsere, og det  giver en meget kort omstillingstid. 

I galleriet kan du se eksempler på fræsede emner. Du kan også kontakte os for at få kompetent rådgivning, så du får den helt optimale proces til netop din produktion.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson