DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Kantbukning

Vi råder over en bred pallette af bukkemaskiner med forskellige styrker. Alt efter emnets udformning, kompleksitet og det ønskede output er vores personale trænet i at vælge den helt rigtige proces til netop dine emner. 

Hämmerle-maskinen er verdens bedste kantbukker på sit område. Den benytter den unikke og patenterede trepunktsbukkemetode, der bevirker, at du i det rette materiale har en ekstremt høj gentagelsesnøjagtighed, helt ned under +/- 0,25 grader. Bukkesystemet gør, at man stort set kan eliminere tilbagefjedring. Der er desuden taget højde for variationer i materialetykkelsen – ikke blot over tid, men også for det enkelte emne. 

De mere traditionelle kantbukkere har også store fordele. Vi har bl.a. 2 stk. Trumpf 7036, der er kendetegnet ved høj præcision og et meget højt output. Maskinerne er elektriske og ergonomiske, så medarbejderen sidder godt, mens der produceres.

Kontakt os, så finder vi den helt rette fremstillingsproces til dine emner.  

Se også mulighederne for robotbukning og excenterbukning

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson