DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Kantbukning

Vi råder over en bred pallette af bukkemaskiner med forskellige styrker. Alt efter emnets udformning, kompleksitet og det ønskede output er vores personale trænet i at vælge den helt rigtige proces til netop dine emner. 

Hämmerle-maskinen er verdens bedste kantbukker på sit område. Den benytter den unikke og patenterede trepunktsbukkemetode, der bevirker, at du i det rette materiale har en ekstremt høj gentagelsesnøjagtighed, helt ned under +/- 0,25 grader. Bukkesystemet gør, at man stort set kan eliminere tilbagefjedring. Der er desuden taget højde for variationer i materialetykkelsen – ikke blot over tid, men også for det enkelte emne. 

De mere traditionelle kantbukkere har også store fordele. Vi har bl.a. 2 stk. Trumpf 7036, der er kendetegnet ved høj præcision og et meget højt output. Maskinerne er elektriske og ergonomiske, så medarbejderen sidder godt, mens der produceres.

Kontakt os, så finder vi den helt rette fremstillingsproces til dine emner.  

Se også mulighederne for robotbukning og excenterbukning

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson