DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Revolverstansning

Revolverstansning er en proces, hvor en CNC-styret maskine er udstyret med en række værktøjer, og hvert værktøj udfører en bestemt stanseopgave. Hos Hosta Industries A/S har vi en TruPunch 5000 fra Trumpf, der, på grund af sin opbygning, kaldes en ”monostanser”. Værktøjerne i revolverstanseren er fleksible og kan indstilles så emnerne bliver stanset ud efter kundens specifikationer, nemt og hurtigt.

Revolverstanseren stanser emner ud i både stål, rustfast stål samt aluminium og er i stand til at håndtere arbejdsområder på op til 3070 mm x 1660 mm med en tykkelse på 1-4 mm.

Revolverstansning udmærker sig ved, at man ikke fastlåser emnets udformning i maskinen. Det betyder, at man frit kan ændre dimensionerne på emnerne, uden at det har de store økonomiske konsekvenser, som ved traditionelle stanseværktøjer, fordi revolverstanseren har en materiale udnyttelsesgrad, som man ikke finder på ældre stansere.

Revolverstansning er specielt anvendelig, når der i forvejen er udført bearbejdning på emnet i form af præg, gevind eller andet. 

Revolverstansning giver udover førnævnte fordele også følgende fordele:

  • Høje hastigheder & god kvalitet
  • Minimal varme påvirkning på emnet
  • Integreret sortering helt automatisk

Lad dig inspirere af eksemplerne i vores galleri, eller kontakt en af vores kompetente medarbejdere for at høre nærmere.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson