DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Revolverstansning

Revolverstansning er en proces, hvor en CNC-styret maskine er udstyret med en række værktøjer, og hvert værktøj udfører en bestemt stanseopgave. Hos Hosta Industries A/S har vi en TruPunch 5000 fra Trumpf, der, på grund af sin opbygning, kaldes en ”monostanser”. Værktøjerne i revolverstanseren er fleksible og kan indstilles så emnerne bliver stanset ud efter kundens specifikationer, nemt og hurtigt.

Revolverstanseren stanser emner ud i både stål, rustfast stål samt aluminium og er i stand til at håndtere arbejdsområder på op til 3070 mm x 1660 mm med en tykkelse på 1-4 mm.

Revolverstansning udmærker sig ved, at man ikke fastlåser emnets udformning i maskinen. Det betyder, at man frit kan ændre dimensionerne på emnerne, uden at det har de store økonomiske konsekvenser, som ved traditionelle stanseværktøjer, fordi revolverstanseren har en materiale udnyttelsesgrad, som man ikke finder på ældre stansere.

Revolverstansning er specielt anvendelig, når der i forvejen er udført bearbejdning på emnet i form af præg, gevind eller andet. 

Revolverstansning giver udover førnævnte fordele også følgende fordele:

  • Høje hastigheder & god kvalitet
  • Minimal varme påvirkning på emnet
  • Integreret sortering helt automatisk

Lad dig inspirere af eksemplerne i vores galleri, eller kontakt en af vores kompetente medarbejdere for at høre nærmere.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson