DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Systemleverandør

Når du vælger Hosta Industries A/S som systemleverandør, bidrager vi med produktionsteknisk sparring og stor ekspertise inden for ’design for manufacturing’. 

Vi understøtter kundens konstruktionsafdeling med vores kernekompetencer og kombinerer den nyeste viden med over 40 års erfaring. Det bevirker, at produktet bliver produktionsmodnet på det helt rigtige tidspunkt, og at kunden opnår et produktionsoptimeret og konkurrencedygtigt produkt. 

Mange virksomheder har fokus på den interne håndering af varer, og det giver øget interesse for systemleverancer. Vi leverer færdige emner, der passer præcis ind i den videre forarbejdning hos kunden. Emnerne er pakket og mærket, så det er klar til bearbejdning/montering hos kunden eller – hvis ønsket – til hylden i byggemarkedet.

Vi tilpasser vores leverancer til dine behov, så kontakt én af Hosta Industries’ medarbejdere, hvis du vil vide mere.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson