DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Systemleverandør

Når du vælger Hosta Industries A/S som systemleverandør, bidrager vi med produktionsteknisk sparring og stor ekspertise inden for ’design for manufacturing’. 

Vi understøtter kundens konstruktionsafdeling med vores kernekompetencer og kombinerer den nyeste viden med over 40 års erfaring. Det bevirker, at produktet bliver produktionsmodnet på det helt rigtige tidspunkt, og at kunden opnår et produktionsoptimeret og konkurrencedygtigt produkt. 

Mange virksomheder har fokus på den interne håndering af varer, og det giver øget interesse for systemleverancer. Vi leverer færdige emner, der passer præcis ind i den videre forarbejdning hos kunden. Emnerne er pakket og mærket, så det er klar til bearbejdning/montering hos kunden eller – hvis ønsket – til hylden i byggemarkedet.

Vi tilpasser vores leverancer til dine behov, så kontakt én af Hosta Industries’ medarbejdere, hvis du vil vide mere.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson