DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Rustfri svejsning

Ud over at være specialister i svejsning i stål har Hosta Industries A/S indrettet en afdeling, der udelukkende fokuserer på svejsning i rustfrit stål. Vi sørger for, at dine rustfrie emner behandles korrekt, og vi er i løbende kontakt med vores leverandører af rustfrit stål – så også på dette punkt er Hosta på forkant.

Bejdsning
Bejdsning er også en mulighed, som Hosta tilbyder. Vi anvender elektrotermisk rengøring, der rengør svejsningen med en kulfiberbørste tilsat væske. Ved hjælp af strøm fjerner børsten det sorte ved svejsningen uden at ridse emnet, og væsken skylles efterfølgende af. Anlægget kan efterfølgende polere svejsningerne, og man kan desuden mærke emnerne med tekst eller logo, alt efter behov.

Stålspecialist i fremgang er åben over for købs- og salgsdialog

En stigende brug af robotter har været med til at øge effektiviteten hos Hosta Industries, som samtidig sælger mere til kunder i ind- og udland. Med en stigende efterspørgsel og en større grad af automatisering har grundstenene været lagt til vækst for Hosta Industries i det seneste regnskabsår. I regnskabsperioden, som løb frem til udgangen af juni, steg selskabets overskud med 67 pct. til 6,0 mio. kr. efter skat. Det var et af de bedste resultater nogensinde for den mere end 40 år gamle familieejede virksomhed.

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson