DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål) Choose language: DanskEnglish (British)SvenskaNorsk (bokmål)

Rustfri svejsning

Ud over at være specialister i svejsning i stål har Hosta Industries A/S indrettet en afdeling, der udelukkende fokuserer på svejsning i rustfrit stål. Vi sørger for, at dine rustfrie emner behandles korrekt, og vi er i løbende kontakt med vores leverandører af rustfrit stål – så også på dette punkt er Hosta på forkant.

Bejdsning
Bejdsning er også en mulighed, som Hosta tilbyder. Vi anvender elektrotermisk rengøring, der rengør svejsningen med en kulfiberbørste tilsat væske. Ved hjælp af strøm fjerner børsten det sorte ved svejsningen uden at ridse emnet, og væsken skylles efterfølgende af. Anlægget kan efterfølgende polere svejsningerne, og man kan desuden mærke emnerne med tekst eller logo, alt efter behov.

Hosta Industries køber fabrik

Gravemaskinerne var gået i jorden, da ejeren af nabofabrikken ringede og sagde, at han gerne ville sælge. Dermed blev en fabriksudvidelse hos Hosta Industries på 1.200 kvadratmeter i stedet til købet af nabofabrikken på 2.300 kvadratmeter.

 

Fabrikken har tidligere været skurvognsfabrik med produktion af pavilloner. Produktionen gør, at fabrikken er indrettet ideelt med brede haller, der har højt til loftet. 

 

Læs mere

Kontakt

Hosta Industries A/S 

Gørtlervej 1
DK-9320 Hjallerup

Tlf. +45 9828 1677
hosta@hosta.dk

Find kontaktperson