da
Kontakt

Svejsning af aluminium

Vi ved, at aluminiumssvejsning kræver stor ekspertise og knowhow for at opnå et kvalitetsmæssigt og visuelt tilfredsstillende resultat. Derfor har vi medarbejdere, som gennem årene har oparbejdet stor erfaring med svejsning af aluminium, og vi har derfor mulighed for at rådgive dig ud fra de bedste forudsætninger. Så uanset hvilke kundespecifikke krav, vi møder, står vi klar til at udføre et godt stykke arbejde i høj kvalitet.

Vores medarbejdere har certifikat inden for de gængse svejsetyper, hvilket er med til at sikre en sikker og holdbar svejsning af dine emner.

Inden for svejsning af aluminium har Hosta Industries muligheder for MIG/MAG-svejsning og TIG-svejsning. Læs mere om mulighederne herunder, eller kontakt os for at høre nærmere.
Du kan også læse mere om mulighederne for svejsning i rustfrit stål og sort stål.

MIG/MAG-svejsning er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas- eller Metal Aktiv Gas-svejsning. Det vil sige, at det er beskyttelsesgassen, der bestemmer, om der er tale om MIG- eller MAG-svejsning. I daglig tale bliver processen ofte blot kaldet CO2-svejsning.

Ved MIG/MAG-svejsning skabes en lysbue mellem arbejdsstykket og det tilsatsmateriale, der kontinuerligt tilføres fra en trådrulle. Tilsatsmaterialet fungerer altså som en elektrode.

Valget af beskyttelsesgas er bestemt på baggrund af materialet, der svejses i, samt tilsatsmaterialet, der svejses med. Beskyttelsesgasforbruget ligger på 10-20 l/min. primært afhængigt af, hvilken bueform der svejses med (kortbue eller spraybue).

MIG/MAG-processen er den mest benyttede svejseproces, både når der er tale om manuel svejsning, automatiseret svejsning og robotsvejsning.

TIG-svejsning står for Tungsten Inert Gas, og anvendes typisk ved svejsning af tynde materialer.

TIG-svejsning giver en god kvalitet, da der dannes meget lidt eller slet ingen sprøjt ved svejsningen. TIG-svejsning kan både foretages i sort stål, rustfri stål og aluminium, så metoden er utrolig alsidig.

TIG-svejsningen giver et andet visuelt resultat, da svejsningen er mindre. TIG-svejsning giver mulighed for at smelte to emners materiale sammen uden tilsatsmateriale (svejsetråd). Selve svejseprocessen har ikke så stort et output som CO2-svejsning.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig, når du har tid.

Skriv dine oplysninger her.

Du kan også kontakte os på tlf. +45 98 28 16 77